Home Zvířata Ostatní a související Služby pro zvířata ŘEŠENÍ SSD PRO ČIŠTĚNÍ BANKOVÝCH POZNÁMKŮ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ŘEŠENÍ SSD PRO ČIŠTĚNÍ BANKOVÝCH POZNÁMKŮ

Hlavní město Praha
15. 1. 2018 - 19:37
5 000 Kč
Prodávající

Popis

Vítejte na oficiálních stránkách Century Laboratory. Vedeme průmyslový průmysl v oblasti čištění bankovních barevných poznámek z růžové barvy do černé barvy. Naše hlavní řada produktů a služeb slouží finančnímu průmyslu jako celku, kde jsou našimi hlavními klienty banky a humanitární organizace individuální společnosti a strany jsou také vítány. jsme jedním z vedoucích společností Jižní Afriky, SSD Automatické Solution, Vectrol Paste, TTZ Univerzální Solution, Zuta S4, Castrox Oxide HQ45, SSD Solution PK 58 distributor a výrobce.
Řešení ssd v plném rozsahu je BEST CHEMICAL na trhu pro čištění bankovky proti vánku, znehodnocenou měnu, označené poznámky a likes. Budete ohromeni silou a rychlostí této chemie; který je schopen čistit poznámky / měnu s kapacitou BREEZE. Máme omezené SSD řešení pro vyčištění ANTI-BREEZE BANKNOTE nebo "Black Money".
Pokud máte "černé peníze" a vaše čisticí roztok koaguluje nebo je časově náročné, můžeme vám nabídnout náhradu za rozumnou cenu. S.S.D AUTOMATICKÉ ŘEŠENÍ pro čištění poškozené měny Bankovky proti větru.

ŘEŠENÍ SSD PRO ČIŠTĚNÍ BANKOVÝCH POZNÁMKŮ

Zavřít Zavřít
Prodávající
jonh ryan
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!