Home Zvířata Psi Sibiřský husky ke krytí

Sibiřský husky ke krytí

Moravskoslezský kraj
18. 7. 2020 - 14:08
3 999 Kč

Popis

Nabízíme našeho krasavce sibiřského huskyho ke krytí ne na prodej. Jmenuje se Nymerio a je to čistokrevný husky bez PP. Je velice přátelský, hodný, společenský, hravý, inteligentní a učenlivý.
Pejsek je jen venku ale po práci si ho většinou bereme na hodinku dvě nahoru, aby si pohrál s kocourkem... Vyrůstali spolu tak jsou na sebe zvyklí, tak proto jsou některé fotečky z domu. Jinak má k dispozici velkou zahradu. Většina fotek je starší není problém na přání poslat aktuální fotečky nebo video i popřípadě fotku rodičů.
Co se týče částky někdo si bere za každou schůzku a to my neděláme. Můžete přijet kdykoliv kolikrát chcete. Je to jednorázová platba hned co se zadaří skočí a spojí se. Klidně můžete pak přijet opakovaně kolikrát chcete, aby skočil víckrát v době hárání, ať je větší šance, že se zadaří to už bude v ceně. Aby jsme si rozuměli, když si budou jen hrát a neskočí, tak nic neúčtujeme. Ale určitě se zadaří máme skvělé zkušenosti 😊.

Pište prosím SMS na 607743074 cizí čísla většinou nezvedám. Děkuji

Krytí (Pokud chovatel zatouží po štěňátkách, bude nutné psa a fenku tzv. připustit, aby došlo k pohlavnímu aktu neboli krytí).

Parametry

Skupina plemen
Severští psi
Konkrétní plemeno
Sibiřský husky
Věková kategorie
dospělý pes
Pohlaví zvířete
pejsek

Základní údaje

Oblast inzerce
Moravskoslezský kraj
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
79435672322856684563
3 999 Kč

Sibiřský husky ke krytí

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslava Dytrichová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!