Home Zvířata Chovatelské potřeby pro psy Obojky, vodítka, náhubky ORIGINÁLNÍ RUČNĚ PLETENÉ OBOJKY A VODÍTKA PRO PSY
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ORIGINÁLNÍ RUČNĚ PLETENÉ OBOJKY A VODÍTKA PRO PSY

Celá ČR
3. 4. 2016 - 11:25
290 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme originální pletené obojky na míru. Vyberte si u nás obojek na míru pro Vašeho pejska podle Vašich představ. Slaďte se Vy a Váš čtyřnohý kamarád do stejných barev – uděláme Vám náramek v barvách obojku a vodítko, které bude symbolem Vašeho spojení.

Obojky a vodítka jsou tvořeny z velmi pevných nylonových (polyamidových) lanek splňujících požadavky těch nejnáročnějších. Jedno lanko má nosnost přes 200 kg! Skládá se ze dvou částí: obal a jádro (tvořené sedmi prameny). Šíře lanka je 4 mm. Zakončení obojku je řešeno velmi pevnou kovovou karabinou, či kroužky (stahovací obojky).

Obojky jsou vhodné pro malá plemena (např. italský chrtík, pražský krysařík, maltézský psík, jokšírský teriér, čivava, pinč, brabantík, grifonek,) střední plemena (border kolie, australský ovčák, bígl, bulteriér, americký putbullteriér, bostonský teriér, kokršpaněl, kelpie, šeltie, staford, whippet, akita inu, shiba inu) velká plemena (německý ovčák, dalmatin, vlkodav, doga, zlatý retrívr, labrador, ohař, ridgeback, boxer, dobrman, rotvajler, barvář, beauceron, československý vlčák, ohař).

Navštivte naše webové stránky www.human-animal.cz či náš facebook:https://www.facebook.com/humananimal cz/?fref=ts

Kontakt: allywithurpet@seznam.cz

ORIGINÁLNÍ RUČNĚ PLETENÉ OBOJKY A VODÍTKA PRO PSY

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aneta Lučanová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!