Home Zvířata Chovatelské potřeby pro psy Psí oblečky Zimní obleček, oblečky, bundy pro psa, psy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zimní obleček, oblečky, bundy pro psa, psy

Celá ČR
5. 10. 2016 - 19:58
389 Kč
Prodávající

Popis

*** www.vsepropejska.cz *** Když se spojí rafinovanost a praktičnost, vždy se jedná o zázrak. Tato psí bunda je toho důkazem. Použití materiálu přispívá k jedinečné funkčnosti oblečku. Svrchní část je tvořena z kvalitního nylonu, který nepropustí kapky deště či vločky sněhu. Vnitřní část je naopak ušita z měkoučkého flauše, který pejska zahřeje nejen na těle, ale potěší ho i na duši.

Ozdobou hřbetu je nevšední kapsička, která je zkrášlena našitým obrázkem rozkošného pejska. Navíc je doplněna nápisem „sweet puppy“ (roztomilý pejsek). Bundičce nesmí chybět kapucka. Navzdory nemožnosti kapuci odepnout, je možné ji připnout ke hřbetu díky suchému zipu. Nebude tak pejskovi překážet při objevování nových zákoutí jeho území. Dá se navíc utáhnout dle potřeby díky praktickým šňůrkám. Funkčnost oblečku je také domyšlena otvorem pro vodítko, který je hned pod kapucí.

Praktické zapínání je důležitým prvkem každého psího oblečku. Buďme k sobě upřímní – pejsci nemají v oblibě násilné oblékání. Široké suché zipy jsou jednou z nejlepších voleb. Usnadní vám pejska jednoduše obléct během několika vteřin. Váš mazlíček vám za to bude vděčný a co víc si přát než spokojeného a veselé pejska!

Velikosti: XS, S, M, L, XL

Cena: XS - 389, S - 409, M - 429, L - 449, XL - 469

Doprava: Zdarma

PLATBA:

Bankovním převodem - zdarma, Dobírka + 40 Kč, osobní odběr - zdarma

Zimní obleček, oblečky, bundy pro psa, psy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Robin Gerák
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!