Home Zvířata Psi TŘÍNOHÁ fenka Natálka, kříženka československého vlčáka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TŘÍNOHÁ fenka Natálka, kříženka československého vlčáka

Celá ČR
8. 3. 2016 - 21:18
Dohodou
Prodávající

Popis

Natálka, x ČSV, se dostala do útulku před mnoha lety. Dovezla ji policie, potom co fenku našla sraženou u železničních kolejí. Natálka na sobě měla několik povrchových zranění, ale nejvážněji zraněnou měla pravou přední nohu. Nožku měla téměř rozdrcenou a veterináři nezbývalo nic jiného, než ji Natálce amputovat. Ačkoliv je Natálka k lidem opravdu velmi přátelská a strašně ráda se mazlí, jak v útulku plynula léta, nikdo o ni neprojevil zájem. Každý si sice Natálky hned všimnul, handicapovanou fenku politoval a zeptal se, co se jí stalo. To bylo ale vše a Natálku si stejně nikdo nevybral. Po několika letech však i pro Natálku svitla naděje, přece jen si ji někdo vyhlédl a Natálka putovala do nového domova. Zde však strávila pouze několik dní a byla zase zpátky v útulku. K lidem v nové rodině se chovala úplně bezvadně, poslouchala a strašně ráda se od nich nechala hladit. Horší to bylo s ostatními zvířecími obyvateli. Natálka má totiž silné lovecké instinkty, proto není vhodná ostatním zvířatům.
Natálka je velmi mazlivá a přátelská k lidem, věk 12 let, miluje vyhřívání na sluníčku, je však bohužel nevhodná k fenkám, se stejně velkými a silnými pejsky (kluky) nemá problém.
Je nám líto, že Natálka neměla v životě štěstí, aby poznala klasický psí život po boku svého člověka, který by se ji mohl plně věnovat a hýčkat ji.
Prosíme za tuto fenečku s handicapem, snad by i ona mohla najít milující domov...

Čeká v útulku Přímětice

Pro adopci volejte na tel. 603 487 082

Parametry

Skupina plemen
Ostatní a neuznaná plemena
Věková kategorie
dospělý pes
Pohlaví zvířete
fenka

TŘÍNOHÁ fenka Natálka, kříženka československého vlčáka

Zavřít Zavřít
Prodávající
nalezenenecci znojmo
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!