Home Zvířata Psi Velký černý hlídač Tarot
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Velký černý hlídač Tarot

Celá ČR
26. 2. 2019 - 20:25
Dohodou
Prodávající

Popis

Jmenuje se Tarot. Je to veliký nádherný pes, který si prožil velkou část života v naprostém pekle. Nikdy nepoznal svobodu mimo řetěz, nikdo ho nepohladil, dobré krmení dostal až u nás. Byl z něho vyřízený zlomený pes. z uvrčeného vzteklouna jsme udělali oddaného mazla, který si začal hrát s hračkami, přátelit se se psy a našel i nový domov. Jenže jeho panička přišla o bydlení a po roce se musel Tarot vrátit zpátky. Nyní potřebuje akutně pomoct. Potřebuje paničku, která mu pomůže a nabídne mu zahradu, postará se o jeho dobré zdraví, krmení a díky ní pejsek dožije konečně ve svém. Nezbývá mu moc času, je mu 13 let a každý den pro něj může být ten poslední!

Jeho výhodou i nevýhodou je to, že naprosto nekompromisně hlídá. Pokud bude s osamělou paní, nebo s dvěma lidmi, které bude oba mít rád, tak to bude v pohodě, ale cizího na dvůr nepustí a sousedi budou strachy obcházet dveře. Proto ho nedoporučujeme k dětem ani do rušné rodiny. Ideální bude, když panička bude trochu generál a dokáže mu dát důrazně povel, to bohatě stačí k nastavení respektu, který je na začátek velmi důležitý. Předání do prvního domova bylo zcela bez problému.

Zvládne být s hodným středním nebo větším psem, lepší fenka, ale není to žádný agresivní typ a je vykastrovaný.

Nemusí chodit na procházky pokud bude pozemek dostatečně velký, pokud ano tak na krátké, už to není žádný sportovec.

Pokud by mu tedy mohl někdo pomoct, napište nám. Krmíme ho barf stravou - masem, což mu svědčí. Majiteli se vším poradíme, pomůžeme, jsme ochotni ho dovézt, vyzkoušet, v případě potíží odvézt zpátky. Adopční smlouva a poplatek (zlomek nákladů na jeho péči), další konzultace samozřejmostí. Pejsek je u Poděbrad.

Parametry

Skupina plemen
Ostatní a neuznaná plemena
Konkrétní plemeno
Kříženec
Věková kategorie
psí senior
Pohlaví zvířete
pejsek

Velký černý hlídač Tarot

Zavřít Zavřít
Prodávající
Denisa Středová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!