Home Zvířata Chovatelské potřeby pro psy Ostatní chovatelské potřeby pro psy Psí záchod velký - Potty Patch 43 x 69 cm nové zabalené
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Psí záchod velký - Potty Patch 43 x 69 cm nové zabalené

Celá ČR
28. 1. 2020 - 18:06
590 Kč
Prodávající

Popis

Potty patch - psí toaleta - velká 43 x 69 cm
Už žádné „nehody“ na vaší podlaze! Tento psí záchod umožní vašemu domácímu mazlíčkovi úlevu, kdykoli bude potřebovat. Skvěle se hodí k použití na terasách či uvnitř domu.

Jeho povrch je tvořen z umělé trávy, takže na něj pejsci rádi chodí. Neprotéká a nezapáchá, takže vyřeší problémy vaše i vašeho mazlíčka. Nenechte trpět psa ani podlahu - pořiďte si Potty Patch.

Když máte psa, který s vámi bydlí v bytě, může být velmi náročné ho vycvičit k tomu, aby chodil na psí záchod. Možná už jste ho zkoušeli přimět, aby použil podložku pro štěňata, ale velmi často se stává, že psi tyto podložky používat nechtějí. Někteří lidé používají noviny, ale ty protečou, takže moč vašeho psa se prosákne až na podlahu.

Těmto „nehodám“ svého domácího mazlíčka můžete zamezit s pomocí psího záchodu Potty Patch. Jsou to podložky s umělou trávou určené pro použití uvnitř, které umožňují vašemu psovi, aby si ulevil, kdykoliv potřebuje. Je to psí toaleta, která se skvěle hodí k použití na terasách či uvnitř domu.

Psí toaleta Potty Patch se skvěle hodí, pokud váš domácí mazlík nemůže jít ven nebo pokud musíte celý den strávit v práci. Pomůže vám také usnadnit výcvik štěňat.

Podložka Potty Patch se skládá ze tří vrstev:1. vrstva: vyrobená z měkké, umělé trávy, která byla specificky navržena tak, aby jí mohly procházet tekutiny.

2. vrstva: mřížka, uchovává trávu suchou a nad tekutinami.

3. vrstva: záchytný tác, který udrží až 3,8 litru tekutiny a který tak umožňuje vícenásobné použití.

Jsme výhradní dovozci tohoto zboží pro ČR a Slovensko, posíláme po celé ČR i na Slovensko kurýrní službou PPL, koukněte se na náš web, viz odkaz níže pod fotkami. V případě zájmu prosím volejte na tel. č. 736 253 444.

Psí záchod velký - Potty Patch 43 x 69 cm nové zabalené

Zavřít Zavřít
Prodávající
business
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!