Home Zvířata Chovatelské potřeby - malá domácí zvířata, ptactvo Ostatní chovatelské potřeby Prodám malou osmózu s membránou 75 GPD
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám malou osmózu s membránou 75 GPD

Celá ČR
24. 3. 2017 - 22:42
1 690 Kč
Prodávající

Popis

Tato malá osmóza je ideální pro chovatele, akvaristy, pěstitele masožravek, orchidejí a podobně. Pracuje nejlépe při vodovodním tlaku nad 3 BAR (jako i většina ostatních osmóz). Dodává až cca 150 litrů demineralizované a vyčištěné vody za den (záleží na vstupním tlaku). Součástí je i 1/2" připojovací ventil (průchozí) kterým se osmóza napojuje na vodu. Ventil se předřazuje před stávající roháček studené vody v koupelně či kuchyni. Výstup z osmózy je realizován jednoduše volnou hadičkou, tu je možno zavést do sudu, barelu či přímo do akvária a podobně. Filtry se mění po 3-6 měscích a membrána vydrží 2-4 roky, záleží na pravidelnosti údržby a množství a kvalitě filtrované vody. Náhradní díly lze běžně v Čr koupit. Vzhkedem k ceně lze případně také provozovat zcela bez údržby a pak prostě koupit novou.

Jde o nové zboží, se zárukou 2 roky. Součástí je nová nevybalená kvalitní membrána 75GPD. Mírně poškozený kartonový obal.

Prodám malou osmózu s membránou 75 GPD

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav Tříska
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!