Home Zvířata Chovatelské potřeby - malá domácí zvířata, ptactvo Ostatní chovatelské potřeby Chovatelské potřeby k dalšímu prodeji (velká marže)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chovatelské potřeby k dalšímu prodeji (velká marže)

Hlavní město Praha
8. 12. 2018 - 21:26
35 000 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den,
nabízím k prodeji kompletní skladové zásoby internetového obchodu Ratty.cz ukončující svůj provoz. Produktů je přes 600 v celkové hodnotě převyšující 48 000 Kč. Nabízím jako celek určený k dalšímu prodeji s velkou marží.

Na produkty se můžete podívat přimo v internetovém obchodě (www.ratty.cz). V nabídce jsou však produkty, které jsou dodávany na objednávku a nejsou tudíž součástí tohoto inzerátu. V případě zájmu poskytnu kompletní seznam zboží.

Cena: 39 000 Kč, při rychlém jednání 35 000 Kč; V případě nákupu zboží od dodavatelů (velkoobchodu) v takovémto množství, se marže maloobchodníka pohybuje v rozmezí 5 - 15%. Nabízím s 20 - 30% marží.

Doprava po Praze a těsném okolí zdarma. Veškeré informace samozřejmě rád poskytnu dodatečně na emailu či telefonu.

V případě zájmu nabízím k prodeji i samotný internetový obchod běžící na systému WordPress + WooCommerce. Cením pouze hodnotu vlastních produktových fotografií, autorských textů, kóderských a grafických prací (včetně loga a reklamních materiálů). Cena 8 000 Kč.

Chovatelské potřeby k dalšímu prodeji (velká marže)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Zima
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!