Home Zvířata Psi KANGAL - Kangalský pastevecký pes štěňata s PP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KANGAL - Kangalský pastevecký pes štěňata s PP

Celá ČR
29. 12. 2020 - 17:16
Dohodou
Prodávající

Popis

Prodáme štěňata s průkazem původu FCI, která budou k odběru od 7. ledna 2021. Štěňata jsou z prvního a zároveň málo početného vrhu, jsou velká, silná a zdravá. Volní pouze pejsci. Všichni mají perfektní předpoklady pro chov a výstavní úspěchy, ale samozřejmě i pro to, stát se Vaším skvělým rodinným společníkem, spolehlivým a samostatným hlídačem Vaší zahrady, farmy, statku či hospodářských zvířat. Velice dobře se snáší se všemi domácími zvířaty.
Matka je tříletá, velká fena, světlejší barvy. Její otec Gaplan Jr. se narodil v Turecku známému chovateli jménem Onur Kanli. Je milá, přítulná a skvělý hlídač. DKK 0/0.
Otec je tříletý pes vyrovnané povahy, narodil se v Turecku u chovatele Akifa Metina a do Čech byl přivezen pro posílení chovu čistých kangalů. Je tmavšího zbarvení. DKK 0/0.
Oba rodiče jsou 100% zdraví, štěňata jsou pravidelně odčervována a v době odběru budou očkovaná a čipovaná. Kupní smlouva a pas nebo očkovací průkaz jsou samozřejmostí. Ke štěněti obdržíte chovatelský balíček - obojek, vodítko a krmivo a samozřejmě i nějaké rady do začátku.
Více informací na truekangal.cz

Parametry

Skupina plemen
Pastevečtí psi
Věková kategorie
štěně

Průkaz původu

KANGAL - Kangalský pastevecký pes štěňata s PP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Musel
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!