Home Zvířata Hospodářská zvířata Ovce Cistokrevny beran jehnata Clun Forest jehne
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Cistokrevny beran jehnata Clun Forest jehne

Liberecký kraj
25. 10. 2020 - 21:48
3 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám Clun Foresta (CF) - Jehnata, berani beranci, beranek. Prodej: cistokrevna jehnata jehnice a beranci. Ovce plemeno 100% Clun Forest mozno i s Prukazem puvodu /POP list/, Zootechnicky list. Narozena v dubnu 2020 v nasem plemennem hobby chovu. Jehnata jsou velmi dobre opatrovana a v dobrem zdravotnim stavu. Otec: linie Gary (GAR-0001) - nová nepribuzna linie plemene Clun Forest v ČR!
Beran a matky jehňat jsou nas přímý dovoz z Holandska. Cele nase stado je v Kontrole uzitkovosti, pravidelne rocni zdravotni zkousky. Pravidelna veterina.
Vsechna jehnata jsou 100% Clun Forest. Plemeno Clun Forest je idealni plemeno pro chov v ČR a na Slovensku. Beranek je zapsan v Plemenne knize beranu ČR ale nezucatnil se bonitace. Narizeni EU: Berani ve stade ovci o celkovem poctu nizsim nez 10 kusu jsou zapisovani do Plemenne knihy beranu ale nepodlahaji nutne bonitaci. K odberu v 51101 Turnov. Cistokrevna jehnata jehne beran berani beranek beranci ovce Clun Forest, ClunForest. Cena za beranka 3.000 Kč. Za jehnici 4.000 Kc.

Facebook slova do vyhledavani: Clun Forest - Bukovina u Turnova

Clun Forest jahňatá baran ovce Beranek jahňa jahniatko beran, Cistokrevny beran Clun Forest baran ovca ovce

Cistokrevny beran jehnata Clun Forest jehne

Zavřít Zavřít
Prodávající
karel hajek
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!