Home Zvířata Chovatelské potřeby - hospodářský chov Ohradníky, ohradníkové systémy Elektronický ohradník iTrainer 023
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Elektronický ohradník iTrainer 023

Liberecký kraj
19. 7. 2018 - 19:16
1 990 Kč
Prodávající

Popis

Neviditelný plot, tzv. elektronický ohradník pro psy, slouží k udržení psa na Vašem pozemku pomocí elektronickéhé obojku.

Elektronický ohradník neboli neviditelný plot funguje podobně jako například elektronické obojky pro psy. Pokud se pes přiblíží k zóně (viz dále), ve které nemá co dělat, je napomenut zvukovým signálem a pokud pokračuje dál, je napomenutý elektrostatickým výbojem. Pes velmi rychle pochopí, kam může a kde je již zakázané teritorium. Nebudete se tak neustále strachovat, zda opět neutekl na silnici.
JAK FUNGUJE ELEKTRONICKÝ OHRADNÍK ITRAINER 023?
Celý systém neviditelného plotu funguje za využití elektronického obojku, generátoru výbojů a izolovaného vodiče. Generátor výbojů je napájen běžným napětím 230 V. V izolovaném vodiči je napětí pouze 15V, proto je jeho provoz naprosto bezpečný. Izolovaný vodič můžete vést po stávajícím plotě až do výšky 50 cm. Je také možné ho uložit pod zem do hloubky až 10 cm, popřípadě ho jen položit na zem. Celý systém je možné rozšířit také o další obojky (pokud máte více psů) a celý ohradník prodloužit až o dalších 400 m izolovaného vodiče.

ZÓNY ELEKTRONICKÉHO OHRADNÍKU
Na pozemku nejprve pomocí izolovaného vodiče (délka 300 m) vymezíte území, kde se může pes pohybovat. V rámci tohoto prostoru vzniknou 3 zóny:
Klidová zóna – zde se pes pohybuje bez omezení.
Výstražná zóna – v té je pes již pomocí zvukového signálu (prostřednictvím obojku, který je třeba mu nasadit) upozorněn, že se blíží ke třetí – napomínací – zóně. Tu můžete nastavit ve vzdálenosti od 40 cm do 6 m.
Napomínací zóna – pes je prostřednictvím elektrostatického výboje (vychází z obojku) napomenut. Výboj není nikterak nebezpečný, nicméně pro psa je nepříjemný. Tuto zónu lze nastavit od 30 cm do 1,5 m. Pes velmi rychle pozná spojitost mezi elektrostatickým výbojem a místem, kam nesmí. Proto se bude držet pouze ve vymezeném prostoru.

CO OBSAHUJE BALENÍ ELEKTRONICKÉHO OHRADNÍKU?
1 x Generátor impulsů
1 x Napáječ pro generátor
1 x Elektronický obojek
1 x 300m izolovaného vodiče - lze přikoupit
1 x Kovové elektrody
1 x Gumové elektrody
20x Vytyčovací praporek
2 x upevňovací šrouby
1 x Test žárovka
1 x Manuál

Elektronický ohradník iTrainer 023

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Bayer
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!