Home Zvířata Psi Výmarský ohař - štěňátka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Výmarský ohař - štěňátka

Jihomoravský kraj
7. 7. 2020 - 10:55
Dohodou
Prodávající

Popis

CHS La Vita Eterna zadá štěňátka Výmarského ohaře krátkosrstého s PP z velmi nadějného spojení, odběr druhá polovina srpna 2020.

Vrh narozený 28.6.2020 – 5 fenek a 5 psů.
Všechna štěňátka jsou středně silných koster, krásně modelovaných hlav, světle stříbřité barvy, bez bílých znaků.

Matkou vrhu je výjimečná Amata Mia La Vita Eterna, má mimořádně klidnou a vyrovnanou povahu, miluje děti a nic ji nerozhází. Je lehce ovladatelná, učenlivá, velice vytrvalá ve všem, co dělá. Je vášnivou vodařkou. Má vynikající nos, na poli má obrovskou chuť vyhledávat zvěř, vyniká krásným, pevným vystavením. Spolehlivě aportuje pernatou i srstnatou zvěř.

Otcem je prověřený Arniee of Silesian Weim, pes výborných kvalit. Povahově nekonfliktní, přátelský, po stránce pracovní je oddaný svému vůdci.
Oba využíváni v lovecké praxi.

Novým majitelům našich štěňátek nabízíme široký chovatelský servis, jehož součástí je nejen stálá podpora, zájem, pomoc při výchově, loveckém výcviku a přípravě na výstavu, tak jako se tomu již děje u našich odchovaných vrhů. Vždy však záleží na majiteli, zda a v jaké míře tuto nabídku využije. S majiteli odchovaných vrhů jsme v pravidelném kontaktu.

Štěňátka budou plně socializovaná, vhodná na výstavy, práci, chov, ale také jako báječní rodinní společníci. Do nových domovů budou odcházet očkovaná, odčervená, čipovaná i tetovaná, s průkazem původu a mezinárodním očkovacím průkazem.

Očekáváme exteriérově výborná štěňátka vyrovnané a přátelské povahy, s nejlepšími loveckými předpoklady a dobrým zdravím. Zkrátka a dobře, bude radost s nimi žít.
Preferujeme zájemce, kteří chtějí pejska jako člena rodiny a budou s ním vykonávat jakoukoli činnost, aby se ve svém životě nenudil. Lovecký výcvik a výstavy nejsou podmínkou.

Více informací na www.lavitaeterna.cz.

Parametry

Skupina plemen
Ohaři
Konkrétní plemeno
Výmarský ohař krátkosrstý
Věková kategorie
štěně

Průkaz původu

Výmarský ohař - štěňátka

Zavřít Zavřít
Prodávající
ing. Eva Živná
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!