Home Zvířata Kočky Lili Grumple Groo hledá tolerantní a milujicí domov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Lili Grumple Groo hledá tolerantní a milujicí domov

Hlavní město Praha
18. 9. 2018 - 07:21
2 000 Kč
Prodávající

Popis

Lili Grumple Groo hledá tolerantní a milujicí domov. Hledáte tu správnou kočičí nudistku? Kočičího umručeného mazla? Jedinečnou kočičí osobnost? Pak hledáte právě naší Lili Grumple Groo! Tato princezna a vaše budoucí termokamínka (neskutečně hřeje) hledá stejně výjmečný domov jako je ona sama - dokonalý domov.

Groo je ten typ kočky do které se ihned zamilujete, protože i když Vás nezná dere se vrníc na klín za mazlením. Hodně u mazlení vrčí...je zkrátka svá. Vyhledává teplá místa, ráda spí pod hromadou heboučkých deček. Vždy se tulí k člověku tak dlouho, než spokojeně usne

Miluje společnost a je to takový závisláček, který potřebuje dostatek pozornosti i když většinu dne prospinká. Lili má zdravotní problémy. Má neurologický problém v hlavičce, se kterým se i přes veškerou snahu nepodařilo nic udělat. Je to tzv. tancujicí kočička (má trošku porušenou motoriku) a co je hlavní, díky tomu má problémy s inkontinencí. Ideální je pro ni krytý záchudek (já jsem zkoušela jen bez dvířek), protože si není schopná přisednout tak, aby nečůrala ze záchůdku ven. Bobíky dělá ukázkově. Není nečistotná, jen jí tělo neposlouchá jak by mělo. Občas se jí stane, že se počůrá tam, kde zrovna spí. Koupání jí nevadí (ne že by ho milovala), ale nechá se v klidu vykoupat a usušit :)

Hledáme někoho, kdo této vyjímečné duši poskytne potřebnou péči a bude na ni mít čas. Někoho, kdo si plně uvědomuje co péče o takovou kočičku vyžaduje. Někoho, kdo bude respektovat Lilinu povahu a potřeby a nebude se na ni zlobit pro nějakou tu loužičku vedle, když za to nemůže. Lili si v pohodě vyskočí na škrabadlo nebo na postel. Lili si za svůj život prošla doslova peklem a jestli si někdo zaslouží šanci, je to právě ona. Je třeba ale velmi zvážit, jestli člověk má dostatek vůle jí pomoci a poskytnout jí trvalý domov. Pro naší princeznu budeme hledat ten nejlepší domov. Vhodná je POUZE do bytu se zabezpečenými okny a balkonem nebo do baráčku bez přístupu ven.

Lili by chtěla být jedináčkem, aby měla tolik pozornosti a lásky kolik si zaslouží. Kvalitní strava (přemražené maso, kvalitní granulky a konzervy) je samozřejmostí. Papá strašně ráda a nemá nikdy dost :)

x Sphynx - 6 let - FIV a FeLV negativní - odblešená, odčervená - čipovaná a čip registrovaný - kompletně vakcinovaná - kastrovaná - nachází se v DO v Praze - podmínkou adopce podpis adopční smlouvy a adopční poplatek 2000Kč

Parametry

Skupina plemen
Krátkosrsté a somálské kočky
Konkrétní plemeno
Sphynx
Věková kategorie
mladá kočka
Pohlaví zvířete
kočka

Lili Grumple Groo hledá tolerantní a milujicí domov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tereza Peřinová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!