Home Zvířata Kočky Bengálská kočka - koťata po výstavně úspěšných rodičích
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bengálská kočka - koťata po výstavně úspěšných rodičích

Moravskoslezský kraj
25. 8. 2017 - 23:47
13 000 Kč
Prodávající

Popis

Čtyři rozetová bengálská koťátka čekají na nové a milující majitele. Dva kocourci a dvě kočičky jsou již nyní volní k rezervaci v naší chovné stanici Storm Born. Koťátka se narodila 1.8.2017 a k odběru budou na přelomu října a listopadu.

Oba rodiče jsou z naší CHS - IC Amy Felix Anima a CH Borneo MirellaCattery. Oba vyrovnané a flegmatické povahy. Oba rodiče testovaní HCM, PKD, FIP, FIV a FeLV.

Ideální budou do rodiny, kde budou mít čas a pochopení pro jejich kočko-psí povahu. Bengálské kočky jsou velmi společenské a rády tráví volný čas hrou s majitelem, případně minimálně ve společnosti jiné kočky, či psa.

Koťátka jsou již teď zvyklá na soužití se psem (který je hlídá jak oko v hlavě) a s dalšími kočkami. Do rodin půjdou čipovaná, očkovaná, odčervená a již plně socializovaná - zvyklá na škrabadlo a kočičí WC.
Krmena budou pouze kvalitními granulemi Carnilove (případně podobnými ve stejné kvalitě) a masem a trvám na tom, aby noví majitelé také krmili kvalitně, což se odráží i na zdraví kočky.

Doživotní chovatelský servis je u nás samozřejmostí, rádi poradíme a předáme všechny zkušenosti, které máme :-) a to jak majitelům mazlíčků, tak i začínajícím chovatelům.

Koťátka, která půjdou do rodin na mazlíčka budou již kastrována ve 12 týdnu (není ojedinělé, že již ve 4 měsících je kočka pohlavně dospělá a může zabřeznout, u kocoura již v této době začíná značkování) do cca 6 měsíců se vyvíjí chrup, což značně zatěžuje kočičí imunitu, proto se jeví 12 týden jako nejideálnější.

Tři koťátka se zatím jeví i jako vhodná do chovu pro své krásné rozetky.

Cena koťat na mazlíka se pohybuje 13 000 - 16 000 kč. Do chovu pak dle dohody a podmínek.

Parametry

Skupina plemen
Krátkosrsté a somálské kočky
Konkrétní plemeno
Bengálská kočka
Věková kategorie
kotě

Průkaz původu

Bengálská kočka - koťata po výstavně úspěšných rodičích

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lea D.
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!