Home Zvířata Kočky Irenka z Kraslického útulku
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Irenka z Kraslického útulku

Karlovarský kraj
13. 3. 2017 - 11:04
Dohodou
Prodávající

Popis

Pacinky, hlásím se prosím o slovo. Říkají mi Irenka a byla jsem vyhozena na ulici jako březí maminka…A tak jsem nyní mladinká mamka, která akutně potřebuje wellness, protože právě odkojila čtyři malé píšťalky! No uznejte holky, kdybyste čekaly čtyřčata, taky by Vám to dalo zabrat. Takže jako všechny maminky, ani já nemám na sebe čas a jdu tak trochu stranou, kocour mě nechal, jako to dělají kocouři vždycky a náhle se ze mě stala samoživitelka, koťata už odrostla, a tak si začínám říkat, že můj život vlastně právě začal. Byla jsem vzorná maminka a teď bych ráda někomu vzorně vrněla na klíně, až mě bude hladit. Potřebuju moc lásky, protože za celý svůj kratičký život, jsem ji jen rozdávala a nic nedostávala nazpátek. A tak jsem tu, Irenka, co čeká na svůj začátek.
Domů půjdu oproti podepsání adopční smlouvy o dobré péči, z čehož jsem naprosto nadšená, protože vím, že si to zasloužím. No není to báječné? Tak volej 606 326 762, nebo napiš na email: konectoulani@seznam.cz, Kraslice, Karlovarský kraj
P.S. Mohu s čistým svědomím říct, že moje děti dostaly tu nejlepší maminku, která jim dovolí jí i po hlavě skákat a teď hledám maminku já, budeš taky tak skvělá a milující?

Parametry

Skupina plemen
Krátkosrsté a somálské kočky
Věková kategorie
mladá kočka
Pohlaví zvířete
kočka

Irenka z Kraslického útulku

Zavřít Zavřít
Prodávající
Klára Volfová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!