Home Zvířata Kočky HLEDÁME TEN NEJLEPŠÍ DOMOV
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HLEDÁME TEN NEJLEPŠÍ DOMOV

Hlavní město Praha
21. 9. 2018 - 23:34
Dohodou
Prodávající

Popis

V jedné obci nedaleko Prahy bylo nalezeno 9 koťat v žalostném stavu. Čtyři z nich skončila na infuzích, podvyživená, chudokrevná, zablešená a začervená. Všechna jsou již v bezpečí a tři již mají dokonce nový domov. Matky se budou odchytávat a kastrovat, aby se to již nikdy neopakovalo, bez veterinární pomoci by koťata zemřela.
Bílozrzavého kocourka (cca 3 měsíce) a tříbarevnou holčičku (cca 2 měsíce) jsem vzala dočasně domů. Chci jim najít ten nejlepší domov, zaslouží si ho. Bílozrzavý kocourek je stále ještě kost a kůže, ale brzy se vypapá a bude z něj krásnej velkej kocour, po odčervení a odblešení má neuvěřitelnou chuť k jídlu, takže vše brzy dožene. Byl testován na FeLV a FIV a je negativní, je odblešený, odčervený, po infuzích, které ho postavily na nohy. Již je zcela v pořádku a vyhlíží ten nejlepší domov, protože jen o vlásek unikl tomu nejhoršímu. Je to neuvěřitelnej mazlík, hned jak ho někdo pohladí, vrní o 106. Hledá ten nejlepší domov, kde už pozná jen to hezké, kde ho budou mít rádi, kde bude dostatek jídla a tepla. Samozřejmě s podmínkou kastrace ve vhodném věku.
Tříbarevná holčička byla poslední odchycené kotě, protože byla relativně fit. Kromě zablešení a začervení ji nic netrápilo. Ale stav koťat se tam s přibývajícím věkem horšil. Byla jedináčkem a tak už se neměla s kým v noci zahřívat, protože všichni její bratranci a sestřenice museli být již odchyceni kvůli špatnému zdravotnímu stavu. Je to malé uvrněné miminko, skoro okamžitě poznala, že mazlit se je super. Jako každé kotě je velice hravá, čistotná a mazlivá. Stejně jako bílozrzík hledá ten nejlepší domov s podmínkou kastrace ve vhodném věku. Holčička je po veterinární kontrole, odblešená a odčervená. V případě zájmu volejte 732923048

Parametry

Skupina plemen
Neuznaná plemena
Věková kategorie
kotě

HLEDÁME TEN NEJLEPŠÍ DOMOV

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Studničková
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!