Home Zvířata Kočky Přenechám do dobrých rukou těchto 8 májových koťátek
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Přenechám do dobrých rukou těchto 8 májových koťátek

Celá ČR
24. 6. 2018 - 10:40
Dohodou
Prodávající

Popis

Přenechám do dobrých rukou těchto 8 májových koťátek, s tím že 2 mourovaté jsou kočičky zbytek kocourci. Zbarvení je různé. Zrzavé, mourovaté a černobílé viz foto.

Přenecháme po dvojici trojici či čtveřici což jakožto z pohledu zkušenosti opravdu hodně dlouhodobých chovatelů, upřednostňujeme (požadujeme) z pohledu pozitivní potřeby jak pro koťátka samotná, tak o to spíše pro nové páníčky a paničky. I když aby to nedopadlo jako loni v rámci ,,spoléhání na rezervování a čekání k odběru od nesolidních zájemců´´ k odběru alespoň po dvojicích, kteří nakonec kontra závazné dohody si nepřijeli pro zarezervovaná koťata vůbec a ani o tom ,,zavčas sami nedali vědět´´, a tak jsem tak dlouho odříkal zájemce k odběru jen jednotlivě až mi tady doma zůstali z loňska 2 kocourci, tak nic nikomu nerezervuji, kdo dříve reálně přijede toho koťata budou a má pochopitelně větší možnost výběru a to případně rovnou k odběru i kdyby hold jen jednotlivě.

I proto všechno s vážným, ale jedině ,,závazně solidním zájmem´´ o ně neotálejte, páč v druhé půli července již nemá cenu ani volat, jelikož jest jasné, že vzhledem k tomu, že máme doma v současnosti (,,prozatím´´) již 8 trvalých domácích kočičích mazlíčků, tak další ,,za každou cenu´´ prostě u nás doma i když ve venkovském hospodářství zůstat trvale nemohou.

Pro rezervace návštěvy pro prohlídku či rovnou i odběr koťátek mne kontaktujte nejlépe telefonicky na 608525309.

Jakýkoli zájem projevujte jen při vážném a upřímném zájmu o koťátka s úmyslem dání jim nového plnohodnotného domova – požaduji od počátku jen solidní a závazné jednání.

Osobní předání i prohlídka možná po telefonické dohodě předem poblíž města Mníšek pod Brdy, přinejhorším dle dohody předem i v centru Prahy.
!!!SPĚCHÁ!!!

Parametry

Skupina plemen
Neuznaná plemena
Věková kategorie
kotě

Přenechám do dobrých rukou těchto 8 májových koťátek

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Šimák
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!