Home Zvířata Krmivo pro zvířata Krmiva pro hospodářská zvířata Doplněk krmiva MegaStopper
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Doplněk krmiva MegaStopper

Celá ČR
26. 7. 2016 - 13:04
Dohodou
Prodávající

Popis

Společnost POLFEED hledá distributora pro doplněk krmiva Mega Stopper

Polská společnost POLFEED sp. z o.o. hledá distributora pro svůj produkt Mega Stopper. Společnost POLFEED se zabývá výrobou sušeného ovoce a doplňkových složek krmiv a těmito produkty již delší dobu zásobuje evropský (zejména Holandsko) a světový trh. Společnost klade zvláštní důraz na kvalitu a inovaci produktů, samozřejmostí je pro nás zajištění bezpečnosti krmiv, naše výrobky splňují evropské normy GMP.

Produkt Mega Stopper je doplňkem krmiva určeným pro hospodářská zvířata. Reguluje trávení a upravuje stravitelnost krmiva, zahušťuje tráveninu a odstraňuje průjmy. Dále také snižuje emisi amoniaku a absorbuje mykotoxiny, neabsorbuje však živiny, minerální složky a vitaminy z krmiva. Obsahuje 100% přírodní směs kaolínové hlinky, uhlí a země. Mega Stopper snižuje smrtelnost zvířat, zvyšuje tělesnou hmotnost (brojlerů a prasat), snižuje spotřebu krmiva (kg krmiva / kg tělesné hmotnosti), zesiluje skořápku vajec (méně prasknutí) a také zvyšuje efektivnost mléka (a snižuje počet somatických buněk - vyšší kvalita mléka).

Společnost hledá distributora z oblasti zemědělství, který by pomohl produkt rozšířit na českém trhu. Výrobky budou distributorovi prodány za pevnou cenu, on sám si zvolí, za jakou cenu je bude prodávat. Odměna za prodej se tedy odvíjí od jeho úspěšnosti. Na vyžádání zasíláme také technický list. Existuje možnost prodeje produktu Mega Stopper i jednotlivým zákazníkům. Kontaktujte nás telefonicky: +420 730 975 941 nebo mailem: info@megastopper.cz.

Doplněk krmiva MegaStopper

Zavřít Zavřít
Prodávající
Piotr Zalewski
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!