Home Zvířata Drůbež Ostatní drůbež Prodam lihen na 1.000ks vajec
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodam lihen na 1.000ks vajec

Celá ČR
6. 4. 2018 - 09:38
Dohodou
Prodávající

Popis

Stari 3 roky.
Pouzita jednu sezonu. 100%stav.

RCom MARU 1000 je bezpochyby vlajkovou lodí mezi skříňovými líhněmi RCom. Jedná se o plně automatickou líheň pro náročné chovatele, kteří potřebují dostatečnou kapacitu. To vše za velmi zajímavou cenu.

Také v této líhni je inovativním způsobem řešena regulace vlhkosti. Vnitřní čerpadlo si přisává vodu do líhně dle potřeby a zde je ponorným topným tělesem ohřívána. Bez problémů tak líheň dosáhne vyšších vlhkostí i v suché místnosti. Díky použití topného tělesa je nutné používat při líhnutí destilovanou vodu.

Kapacita: cca 950 slepičích vajec (včetně 180 vajec v dolíhni).

Kontrola teploty: Digitální displej s možností nastavení požadované teploty. 4 ventilátory v kombinaci s výbornou izolací zajišťují rovnoměrnou teplotu v celém prostoru líhně.

Kontrola vlhkosti: Digitální displej zobrazuje aktuální vlhkost v líhni. Vnitřní čerpadlo v líhni si automaticky přisává vodu dle potřeby. Pomocí ponorného topného tělesa líheň bez problémů udržuje vlhkost i na vyšších hodnotách (max. 70% RH).

Automatické otáčení vajec: Ano - programovatelné.

Tělo líhně je výborně izolováno, také dveře jsou dvojitě glazovány. V horní části líhně regulovatelný přísun vzduchu, v přední části líhně regulovatelný přísun vzduchu.

Integrovaná dolíheň.

Spotřeba energie průměrně 150 W (max. 400 W).

Rozměry cca 82 x 97 x 82 cm.

Váha cca 55 kg.

Prodam lihen na 1.000ks vajec

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Suk
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!