Home Zvířata Terarijní zvířata, plazi Chameleóni Mládě chameleona jemenského - sameček
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Mládě chameleona jemenského - sameček

Hlavní město Praha
16. 3. 2018 - 13:10
1 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodávám mládě chameleona, stáří nevím přesně. Kupovala jsem ho v prosinci jako úplného prcka, řekla bych, že jsou mu tak čtyři měsíce. Důvod prodeje je, že jsme si moc nesedli a jsem zvyklá spíše na kontaktní zvířata, takže chameleon asi není nic pro mě. Zkrátka je jen zalezlý v terárku, já si nevšímám jeho a on si nevšímá mě. Mám v plánu si pořizovat jiné zvíře a nechci si doma dělat zoo, takže bych byla ráda, kdyby se pro Nathana našel nový domov.

Ráda bych ho prodala někomu zkušenému, abych měla jistotu, že o něj bude dobře postaráno. Cvrčky jí bez problému, ale radši si je chytá sám v teráriu, z pinzety jíst nechce a když je mu na blízku ruka, tak radši utíká. Taky se mu moc nelíbí, když jsou cvrčci posypaní vitamíny a často čeká, až to z nich trochu opadá. Zato ale umí pít z pipety, to zvládal už ze začátku. Zelenina se mu zatím moc nelíbí a často před ní spíš utíká, ale zřejmě mu chutnají listy orchideje.

Manipulace se mu nelíbí a už začíná taky pěkně syčet (zatím nekouše), ale jakmile už je venku na ruce, tak je v klidu a nejradši leze lidem na hlavu. Pro upřesnění, není to tak, že bych ho tahala ven nějak často proti jeho vůli, ale třeba při čištění terária. Taky jsem musela přemisťovat UVB žárovku, protože u ní trávil hodně času a spálil si záda.

To je teda asi všechno, co jsem k tomu chtěla. Taky je možnost k němu zakoupit i skleněné terárium, kdyby byl zájem. Rozměry jsou: Výška - 90 cm, šířka - 50 cm, délka - 70 cm. Pozadí je 3D a chameleon po něm rád leze, jsou tam i místa na květináče. Dvířka jsou šoupací a větrání je zepředu pod dvířky a nahoře (pletivo).

Mládě chameleona jemenského - sameček

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marie Tůmová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!