Home Zvířata Kočky Britský kocour
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Britský kocour

Moravskoslezský kraj
23. 8. 2017 - 11:59
Dohodou
Prodávající

Popis

Děkuji všem, kdo si zobrazili můj inzerát, chtějí si přečíst můj příběh a tím mi dát šanci na nový domov...

Jsem asi 5letý whiskas briťáček, dobře živený a zdravý, prostě kocourek jako z reklamy. Říkají mi Pepi a ve svém současném domově jsem tři roky. Panička si mě vzala, když mi byly dva roky od lidí, s jejichž prvním kočičím spolubydlícím jsem nevycházel, byl jsem jím šikanován, proto jsem musel pryč. Takto to aspoň mé současné paničce bylo řečeno. Přechod do nového domova jsem nesl těžce, skoro měsíc jsem byl schovaný a nechápal, co se děje. Pak jsem se ale rozhodl vylézt "na svět" a zjistil, že to vůbec není špatné. Zvykl jsem si na svou novou rodinku s dvěma dětmi a jedním ženským dospělákem, i návštěvy mi vždy donesly nějakou dobrůtku, takže i tu jsem uvítal a nechal se od nich pohladit. Časem mi dokonce pořídili kočičí kamarádku, která mi doma dělá společnost, přestože mi samota vůbec nevadí a jsem tedy raději sám.

Teď se ale situace změnila a k mojí rodince přibyl další dospělák, tentokrát mužský a já si zřejmě vzpomněl na nějaké nepěkné vzpomínky z první rodiny, tudíž jeho přítomnost velmi špatně snáším. Snažím se na sebe upoutat pozornost různými neplechami a nejsem ve své kůži. Rodinka se navíc chce stěhovat kvůli nedostatku prostoru do bytu, kde si majitelé nepřejí zvířecí obyvatele, takže zkouším touto cestou najít nové páníčky, kteří mě nebudou stresovat změnami v rodině, ani změnou prostředí. Chtěl bych už svůj klid, ideálně u někoho, kdo má klidnou, stabilní domácnost a věnuje mi svou pozornost, lásku a pohlazení. Já mu to za to oplatím svou kočičí láskou, věrností a společností. Když mě nic nestresuje, jsem hodný a nenáročný, přijdu si pro pohlazení a uvítám nějakou tu dobrotu.

Byl bych nesmírně rád, kdybych našel co nejdříve ideální rodinku či páníčka, který stojí o věrného kočičího společníka po zbytek života. Pokud Vás můj příběh oslovil a chtěli byste udělat dobrý skutek, kterého určitě nebudete litovat, ozvěte se prosím, čekám na Vás. Kdybyste o mně chtěli vědět ještě něco dalšího, tak také neváhejte napsat.

Parametry

Skupina plemen
Krátkosrsté a somálské kočky
Konkrétní plemeno
Britská kočka
Věková kategorie
dospělá kočka
Pohlaví zvířete
kocour

Britský kocour

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tereza K.
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!