Home Zvířata Chovatelské potřeby - hospodářský chov Králíkárny KRÁLÍKÁRNA TŘÍKOTCOVÁ PRO VELKÁ PLEMENA DOVOZ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KRÁLÍKÁRNA TŘÍKOTCOVÁ PRO VELKÁ PLEMENA DOVOZ

Moravskoslezský kraj
22. 6. 2017 - 13:21
3 990 Kč
Prodávající

Popis

K prodeji králíkárna tříkotcová, nová, nepoužitá, kotec 100 x 100 cm. Vyrobena ze smrkového dřeva, broušená a lakovaná. Dražší varianta, ideální pro zákazníky, kteří vyžadují systém pera a drážky mezi deskama a povrchovou úpravu. POZOR Při objednávce více kusů najednou nabízím slevu a cena druhé králíkárny je snížena o 5% a při objednávce třetí a více králíkáren o 10% z její ceny !
Králíkárny prodávám rozložené, díky tomu je pronesete skrz úzké dveře. Díky rozložení je snadná doprava, možnost vlastní dopravy, snadné nakládání, vykládání, přenášení na určené místo. Nepotřebujete víc než dvoje ruce k naložení, odvezení, poskládání a jeden el. šroubovák.
Složení je snadné, do 15ti minut.
Velikost králíkárny - Výška 185 cm, šířka 105 cm a hloubka 105 cm.
Velikost kotce je - Výška 45- 50 cm, šířka 100 cm, hloubka 100 cm.Váha králíkárny 110-130 kg.
Velikost kotce je největší standartně vyráběná v ČR.Králíkárna je vyrobena ze dřeva, které je absolutně zdravotně nezávadné. Čistota je půl zdraví a u zvířat uzavřených v malém prostoru to platí dvojnásobně.
Králíkárna je vyrobena z masivu, tzn. z opravdového nařezaného dřeva, nejedná se o žádný prefabrikát, jako je dřevotříska, OSB deska nebo palubky ! Zásadně nedoporučuji kupovat králíkárny vyrobené z obkladových palubek, ve vlhku se deformují zámečky a dělají se boule.
Sklon podlážky pro odvod moči (zadní část podlahy -3cm oproti předku) , vyvedení za králíkárnu - 5 cm. Velikost otvoru pro vyvedení moči se dá upravovat dle potřeby, v zimě zavřít, v létě otevřít, je variabilní.
Střecha je bez přesahu a bez krytiny. Střechu s přesahem a krytinou lze doobjednat za 490 kč. Dveře jsou na masivních pantech - závěsech, jak je vidno z fotografií. Nabízím i králíkárnu nelakovanou, nebroušenou bez zámečků mezi deskami za nejnižší cenu v ČR - 2990 kč. Doprava zajištěna z Třince včetně Slovenska. Více info na www.tyrawood.cz ,tel, mail. Pěkný den.

KRÁLÍKÁRNA TŘÍKOTCOVÁ PRO VELKÁ PLEMENA DOVOZ

Zavřít Zavřít
Prodávající
TYRAWOOD
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!