Home Zvířata Hlodavci, králíci, fretky, drobní savci Králíci KRÁLÍKÁRNA TŘÍKOTCOVÁ PRO VELKÁ PLEMENA DOVOZ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KRÁLÍKÁRNA TŘÍKOTCOVÁ PRO VELKÁ PLEMENA DOVOZ

Moravskoslezský kraj
22. 6. 2017 - 13:22
2 990 Kč
Prodávající

Popis

K prodeji králíkárna tříkotcová, nová, nepoužitá, kotec 100 x 100 cm.Vyrobena ze smrkového dřeva, nebroušeného a nelakovaného. Varianta ideální pro zákazníky, kteří nevidí důvod mnoho investovat do výměny králíkáren či nákupu. POZOR Při objednávce více kusů najednou nabízím slevu a cena druhé králíkárny je snížena o 5% a při objednávce třetí a více králíkáren o 10% z její ceny !
Králíkárny prodávám rozložené, díky tomu je pronesete skrz úzké dveře. Díky rozložení je snadná doprava, možnost vlastní dopravy, snadné nakládání, vykládání, přenášení na určené místo. Nepotřebujete víc než dvoje ruce k naložení, odvezení, poskládání a jeden el. šroubovák.
Složení je snadné, do 15ti minut.
Velikost králíkárny - Výška 185 cm, šířka 105 cm a hloubka 105 cm.
Velikost kotce je - Výška 45- 50 cm, šířka 100 cm, hloubka 100 cm.Váha králíkárny 110-130 kg.
Velikost kotce je největší standartně vyráběná v ČR.Králíkárna je vyrobena ze dřeva, které je absolutně zdravotně nezávadné. Čistota je půl zdraví a u zvířat uzavřených v malém prostoru to platí dvojnásobně.
Králíkárna je vyrobena z masivu, tzn. z opravdového nařezaného dřeva, nejedná se o žádný prefabrikát, jako je dřevotříska, OSB deska nebo palubky ! Zásadně nedoporučuji kupovat králíkárny vyrobené z obkladových palubek, ve vlhku se deformují zámečky a dělají se boule.
Sklon podlážky pro odvod moči (zadní část podlahy -3cm oproti předku) , vyvedení za králíkárnu - 5 cm. Velikost otvoru pro vyvedení moči se dá upravovat dle potřeby, v zimě zavřít, v létě otevřít, je variabilní.
Střecha je bez přesahu a bez krytiny. Střechu s přesahem a krytinou lze doobjednat za 490 kč. Dveře jsou na masivních pantech - závěsech, jak je vidno z fotografií. Nejnižší cena v ČR za kotec vzhledem k jeho velikosti. Nabízím i králíkárnu lakovanou, broušenou a se zámečky mezi deskama ala perodražka. Doprava zajištěna z Třince. Více info na www.tyrawood.cz ,tel, mail. Pěkný den.

KRÁLÍKÁRNA TŘÍKOTCOVÁ PRO VELKÁ PLEMENA DOVOZ

Zavřít Zavřít
Prodávající
TYRAWOOD
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!