Home Zvířata Ostatní a související Koťata Maličký, bílý Fretík s šedým ocáskem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Maličký, bílý Fretík s šedým ocáskem

Královéhradecký kraj
8. 8. 2009 - 12:04
Dohodou
Prodávající

Popis

Malinký kocourek Fretík se, právě tak, jako jeho sourozenci, narodil v tak hrozných místech, jaké si lze představit jen v nejhorších snech. Naštěstí se o koťatech dozvěděla obětavá paní, která se mimin ujala a přenesla si je domů. Miminka však na tom byla tak zle, že ani veterinář nedával skoro žádnou naději. Obětavá paní se však nevzdala a podařilo se jí téměř nemožné, z kočičích nedochůdčat na umření vyrostla nádherná a zdravá koťata.
Droboučký bílý kocourek Fretík je nádherné kočičí mimino s dvěma šedými skvrnkami na hlavičce a šedým ocáskem. Ze sourozenců byl vždy nejmenší a zdravotně na tom byl nejhůř. Ale to už dávno není pravda. Z nedomrlého koťátka vyrostl nádherný veselý a radostný kočičí chlapeček, hravý, absolutně čistotný a velmi, velmi mazlivý. Rád a dobře papá, je očkovaný a několikrát odčervený.
Pro nádherného bílého Fretíka hledáme domov bez možnosti výběhu ven, s pečlivými a milujícími páníčky. Protože je velmi hravý a zvyklý na větší kočičí společnost, měl by mít ve svém domově nějakého kočičího kamaráda nebo by měl jít do nového domova s některým ze svých sourozenců či kamarádů.
V současné době na Vás Fretíček i se sourozenci čeká v depozitu v Jaroměři.

Maličký, bílý Fretík s šedým ocáskem

Zavřít Zavřít
Prodávající
OS Kočičí naděje
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!