Home Zvířata Ostatní a související Koťata Dvouměsíční, polodlouhosrstý Ferda
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dvouměsíční, polodlouhosrstý Ferda

Královéhradecký kraj
15. 6. 2009 - 23:45
Dohodou
Prodávající

Popis

Malinký kocourek Ferda se, právě tak, jako jeho sourozenci, narodil v tak hrozných místech, jaké si lze představit jen v nejhorších snech. Naštěstí se o koťatech dozvěděla obětavá paní, která se mimin ujala a přenesla si je domů. Miminka však na tom byla tak zle, že ani veterinář nedával skoro žádnou naději. Obětavá paní se však nevzdala a podařilo se jí téměř nemožné, z kočičích nedochůdčat na umření vyrostla nádherná a zdravá koťata.
Téměř polodlouhosrstý kocourek Ferda je skutečný krasavec. Má mourovaný kožíšek, bílý čumáček, který přechází do bílé bradičky a náprsenky a čelíčko mu zdobí výrazné písmenko „M“. Ze sourozenců byl vždy nejmazlivější a nejpřítulnější – a to mu zůstalo. Nesmírně rád se chová, tulí a mazlí. K lidem i kočičkám je vstřícný, moc rád si hraje a je absolutně čistotný. Rád a dobře papá, je očkovaný a několikrát odčervený.
Pro nádherného Ferdíčka hledáme domov bez možnosti výběhu ven, s pečlivými a milujícími páníčky. Protože je velmi hravý a zvyklý na větší kočičí společnost, měl by mít ve svém domově nějakého kočičího kamaráda nebo by měl jít do nového domova s některým ze svých sourozenců či kamarádů.
V současné době na Vás Ferdík i se sourozenci čeká v depozitu v Jaroměři.

Pokud máte o Ferdíka zájem kontaktujte hradecké depozitum - Hanka S., tel: 773 535 128, email: srnka@seznam.cz

Dvouměsíční, polodlouhosrstý Ferda

Zavřít Zavřít
Prodávající
OS Kočičí naděje
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!