Home Zvířata Ostatní a související Koťata 5měsíční rezatobílý Hugínek mazlivý, hravý, kamarádský
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

5měsíční rezatobílý Hugínek mazlivý, hravý, kamarádský

Královéhradecký kraj
15. 7. 2009 - 13:40
300 Kč
Prodávající

Popis

Maličký rezatobílý Hugínek k nám přišel z míst, kde třeba praštit kočkou o zem bylo zcela normální. Proto není divu, že byl nejprve nesmírně vyděšený a plachý.
Zpočátku se stále schovával pod skříní, nejedl a klepal se strachy. Později však, když se seznámil a uvěřil hladící a krmící ruce, nechal se ve svém úkrytu pohladit a postupně se začínal mazlit sám.
A za dalších několik dnů opatrně vylezl, prozkoumal byt a začal se učit hrát si s mnoha hračkami, které tam měli jeho starší kamarádi.
Nyní již je Hugínek velmi mazlivý a přítulný kocourek, hravý a kamarádský. Miluje kočičí kamarády a „svou“ paničku, která se o něj láskyplně stará. Vítá ji, leze jí na klín a spí s ní v posteli. Vůči návštěvníkům bytu je však ještě obezřetný a nedůvěřivý, prostě -pokud přijde někdo cizí, raději se schová.
Nyní pětiměsíční Hugínek je očkovaný, odčervený, velmi čistotný, rád a dobře papá.
Pro Hugínka hledám hodného a trpělivého páníčka, který nebude od něj vyžadovat hned první den mazlení a přítulnost, ale počká si, až mu Hugínek uvěří. To se stane jistě brzy.
Hugínek by měl mít v novém domově nějakého kočičího kamaráda, protože kočky miluje, u dominantní by však trpěl. Je velmi, velmi hravý a potřebuje silný pocit bezpečí. Hugínka umístíme jen do bytu nebo domečku, ale bez možnosti výběhu ven.

5měsíční rezatobílý Hugínek mazlivý, hravý, kamarádský

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hana Smejkalová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!