Home Zvířata Kočky Kocourek Cipísek je nádherný černý kocourek,
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kocourek Cipísek je nádherný černý kocourek,

Královéhradecký kraj
22. 7. 2009 - 09:56
500 Kč
Prodávající

Popis

Který k nám přišel spolu s mnoha dalšími sourozenci a kamarády od jedné velmi nezodpovědné paní, která ve svém bytě dopustila pohromu v podobě velkého množení koček, nad kterým zcela ztratila kontrolu. Když pak musela odejít do bytu jiného, kočičkám hrozilo, že budou, v lepším případě, přemístěny do místního kravína. Celé katastrofické situace se ujala Kočičí naděje a kočičky přestěhovala k sobě.
Cipísek byl zanedbaný, špinavý, kožíšek slepený, oči i uši měl nemocné. První den ležel ustrašeně ve skříni nebo pod ní a tiskl se ke své milované kamarádce Jenny. Ale již v noci začal vykukovat po neznámém a pro něj tak obrovském prostoru, neboť ze svého původního domova znal jen malou místnost přeplněnou kočkami, kocoury a koťaty. Druhý den už se vůbec neschovával, ale naopak, začal se tulit, mazlit a přímo se dožadoval hlazení. A třetí den byl k nepoznání jeho zjev i chování. Černý kožíšek se mu leskl, ouška jsme vyčistili, oči vyléčili, díky kvalitnímu krmení ztratil svou vyhublost a velmi rychle začal přibírat na váze.
Dnes už v pohodě pobíhá po celém bytě, hraje si s ostatními kočičími obyvateli bytu, dokonce i s koťaty. Je to prostě velmi pohodový kocourek, přítulný k lidem a velmi vstřícný a nekonfliktní k ostatním kočkám. Teprve nyní se seznámil se škrabadlem a poznal, co jsou to hračky, takže všeho si náležitě užívá a hraje si jako kotě. Cipísek je absolutně čistotný, dobře papá, je již očkovaný, odčervený i vykastrovaný. Ven nikdy nechodil, proto pro něj hledám nový trvalý domov bez možnosti výběhu ven, s pečlivými a milujícími páníčky, kteří ocení nejen Cipískovu krásu a vděčnost, ale i jeho vstřícnost a bezproblémovost.
Cipísek může být v novém domově jako opečovávaný jedináček, což by mu asi vyhovovalo nejvíce, ale zvykne si velmi dobře i na nového kamaráda, který by na něj v novém domově čekal a který si s ním bude rád hrát. Důležité je, aby se dostal k laskavým lidem, kteří mu poskytnou tolik potřebnou lásku a péči.
Cipísek nyní bydlí v bytě v Praze, ale pro vážné zájemce z Hradce Králové a okolí by nebyl problém kocourka po vzájemné domluvě do Hradce co nejdříve přivézt.

Pokud máte o Cipíska zájem volejte hradecké depozitum, mobil č. 773535128

Kocourek Cipísek je nádherný černý kocourek,

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hana Smejkalová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!